maandag, 28 oktober 2019 om 10:53

Febo-drive komt naar de A15 bij Elst

Voor een kroket hoef je de auto straks niet meer uit

OOSTERHOUT - Fans van een vette hap hoeven medio komend jaar hun auto niet meer uit in de Betuwe. Snackketen Febo opent dan namelijk een zogenoemde Febo-drive langs de snelweg A15 bij de afslag Elst. 

De eerste kroketten zullen naar verwachting begin april beschikbaar komen in de bekende automatiek van de snackbarketen. Naast Febo vestigt ook broodjeszaak Subway zich in het pand, een ontwerp van Maas Architecten in opdracht van ontwikkelaar K3. Bovendien komt er een zogenoemde kettingwasstraat voor personenauto’s en busjes. 

‘Veel passanten’
Bij de afslag Elst is al een vestiging te vinden van McDonald’s, daarnaast is er een Shell-tankstation gevestigd. Febo-woordvoerder Arnold Spierings is in zijn nopjes met de locatie. ,,We zitten al in Nijmegen, de mensen in de omgeving kennen ons daarvan. Bovendien komen er veel passanten langs deze plek. Dat zal alleen maar toenemen als de A15 wordt doorgetrokken en aangesloten op de A12.’’ Febo heeft inmiddels op meerdere locaties in het land restaurants met een drive langs de snelweg. Er komen er volgend jaar vier bij, waaronder die in Nijmegen. Ook verderop langs de A15, bij Gorinchem, kun je medio volgend jaar terecht bij de keten.  Spierings laat nog weten dat franchisenemers die interesse hebben in de nieuwe vestiging zich kunnen melden. 

Bron: https://www.gelderlander.nl/overbetuwe/febo-drive-komt-naar-de-a15-bij-…

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

GA NAAR