SAMEN ONDERNEMEN, SAMEN VERANTWOORDELIJK

Park 15 Business onderscheidt zich door de kwaliteit van de inrichting van het bedrijvenpark, de parkeermogelijkheden voor gebruikers en bezoekers en de doordachte routing. Dat vraagt om gedegen parkmanagement, dat rekening houdt met de wensen en eisen van eenieder.

 

Parkmanagement

 

Vereniging van eigenaren

Park 15 Business wordt gerealiseerd op basis van een nieuwe vorm van parkmanagement, waarbij alle ondernemers als mede-eigenaar verenigd zijn in de Coöperatieve Vereniging van Eigenaars Park 15 Business. Samen bent u verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitstraling van het terrein en beheert u het openbaar gebied. Op deze manier zijn alle partners samen verantwoordelijk en hebben zij direct invloed op de kwaliteit van het terrein. Met elkaar zoeken zij naar de meest optimale oplossingen om onder meer met de grond om te gaan en de omgeving te onderhouden.
 

Contact

 

Beeldkwaliteit en architectuur 

Park 15 Business stelt specifieke eisen aan de architectuur en de inrichting van het terrein. Het park is onderverdeeld in een aantal subgebieden en voor elk gebied is een kavelpaspoort en een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Wie een kavel koopt en gaat bouwen op Park 15 Business houdt rekening met deze voorschriften en criteria zoals bouwvolume, bouwhoogte en bestemming. Op die manier garandeert Park 15 Business eenheid en kwaliteit, dat geeft zekerheid aan u en uw buren.

 

 

 

ParkmanagementMc
 

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws

GA NAAR